Thursday 23 October 2014

Viktatúra

Ha hiányozna mindkét lengőbordám, vagy egy kicsivel hajlékonyabb lennék, vagy lenne mit bekapni... simán le tudnám magamat szopni. Így azonban miattatok török dühömben ketté. Tehát elméletileg már le tudnám magamat szopni, csak kettétört állapotban az embernek nem az ejakuláció a legfontosabb dolga.

Hát gondolkozzatok már, kedves faszánlazán hazafiak!

Valaki csinál egy hoax oldalt, ti pedig ész nélkül csatlakoztok. Vajon ki csinálhatta ezt az oldalt? Úristen, ki lehet? Jaj, de jó lenne megtudni!

Csak tán nem egy MSZP-s, DK-s, LMP-s köcsög?

DE IGEN, BASSZÁTOK MEG!

Hát akkor pacsit nekik Orbán ellen! Csakhogy aki szarba csap, az jó időre szaros marad.

VBT, DE IGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lehet bohóckodni égnek emelt világító mobilokkal a városban. De egyetlen – MONDOM, EGYETLEN! – lehetséges módja van ebben az ügyben a protestálásnak:

Ha Magyarország minden felháborodott, internethasználó állampolgára vállalja azt, hogy egy teljes hétig nem generál semmilyen forgalmat az interneten.

No, ez aztán feltűnne a Google-nak, a Skype-nak, az nCore-nak, a Microsoft-nak, és még sorolhatnám.
Higgyétek el, hogy ezek, így együtt, olyan nyomást gyakorolnának a magyar kormányra, hogy még az előfizetési díjakat is csökkentenék!

Persze, ez a fajta összefogás sosem fog megtörténni. Hát nehogy már egy hétig könyveket olvassunk, rádiót hallgassunk, beszélgessünk, bálozzunk, kocsmázzunk, kiránduljunk, zenélgessünk, színházba járjunk, szundikáljunk, főzőcskézzünk, gyerekkel játsszunk!

(A magam részéről – Pelikán elvtárshoz méltón – önkritikát gyakorolok, és a fenti írással ezennel letudottnak tekintem a témát.)

2 comments:

  1. Szóval a jövőben fizetnem kell, hogy olvashassalak? :D Már hiányoltalak.
    Szóval a magyar nemzet lázong? Az most mindegy, hogy joggal vagy jogtalanul. Én, mint mindenből, kivonom magam és csak morzsányi információkhoz jutok de azokhoz is akaratlanul. Annyira megtudok lenni, nem hogy internet, de akár elektromosság nélkül is.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én értem neked sosem kell fizetned. Pénzzel nem. Megyek, jössz. Gyertyafénnyel is.

      Delete